antti

 Menestyjä 2017 -sertifikaatti ja Suomen Vahvimmat Platina -erikoissertifikaatti Mercus Softwarelle

Suomen tärkein kansallisvaranto, kiinteistöt ja infrastruktuuri, tarvitsee jatkuvaa huolenpitoa. Uutta täytyy rakentaa sekä vanhaa ylläpitää ja kunnostaa. Jotta kansallisvarantomme pysyisi hyvissä käsissä, on siitä huolehtivien yritysten oltava menestyjiä omassa liiketoiminnassaan – koska vain menestyjä voi ottaa vastuun tekemisistään myös tulevaisuudessa.

Toisaalta kaikki liiketoiminta perustuu luottamukseen. Kun tekee, mitä lupaa, yhteistyö kantaa hedelmää ja toiminnan perusta on luja. Mercus Software asiakkaat ovat oman toimialansa vahvoja menestyjiä, ja kaikki Mercusin toiminta tähtää siihen, että näin on myös jatkossa. Vahva taloudellinen pohja on kasvavan liiketoiminnan perusta. Se mahdollistaa kehityksen ja tuottavuuden parantamisen innovaatioiden ja proaktiivisen suunnittelun kautta. Näin Mercus Software toimii, ja se näkyy sekä asiakkaiden että yhtiön omana taloudellisena menestyksenä. Tämän vuoksi yhtiölle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -erikoissertifikaatti.

Mercus Software kehittää jatkuvasti myyntoiminnan, tarjouslaskennan ja projektinohjauksen työkalujaan entistä paremmiksi, jotta niitä käyttävät yritykset menestyisivät. Asiakkaan menestys on myös Mercus Softwaren menestys. Ja siksi Mercus Sofware on saanut Kauppalehden myöntämän Menestyjä 2017 -sertifikaatin . Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä.
Suomen Vahvimmat Platina voidaan myöntää yritykselle, joiden Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Erikoissertifikaatti on todiste yrityksen useiden vuosien erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Valinta kertoo yrityksen pitkäaikaisesta luotettavuudesta, luottokelpoisuudesta sekä toiminnan menestyksellisestä hoitamisesta. Sertifikaatin myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

”Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Menestyjäyritys kuuluu arvostettuun joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.” (Menestyjä-sertifikaatin perusteista)

Julkaistu 4.12.2017