antti

 Nitor Suomen mestariksi European Business Awards –kisassa

Nitor haluaa ykkseksi

European Business Awards –äänestyksiä on järjestetty vuodesta 2007 lähtien. Kilpailun tarkoituksena on löytää maanosan innovatiivisimmat ja menestyvimmät yritykset. Siihen osallistuminen on ilmaista ja se on avoin kaikenkokoisille organisaatioille kaikilta toimialoilta. Nyt ratkenneessa kilpailussa annettiin 70 980 ääntä, joista Nitor sai Suomen korkeimman äänimäärän – 375 yrityksen joukosta.
Nitorin toimitusjohtaja Matti Vilmi on saavutuksesta ylpeä: ”Tämä on meille todella hieno saavutus ja kunnianosoitus. European Business Awardsin merkitys on kasvanut vuosi vuodelta – kyse ei ole enää pelkästä kunniakirjasta. Uskomme että kansallinen EBA:n mestaruus avaa meille uusia mahdollisuuksia Euroopassa myös liiketoiminnan kehittämisen kannalta.”
European Business Awardsin CEO Adrian Tripp kertoo, että äänestäjien määrä kaksinkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna. ”Olemme tästä erittäin innoissamme – se kertoo ihmisten kasvavasta kiinnostuksesta tätä kilpailua kohtaan. Parhaat onnittelut Nitorille ja menestystä viimeiseen äänestykseen”, Tripp toivottaa.

 

Lisätietoja European Business Awards-kisasta.

Lisätietoja Nitorista.

Lue aiheesta myös Kauppalehdestä.

Julkaistu 17.1.2014

Kuvassa Matti Vilmi, Otto Manninen,
Erik Karlsson ja Ville Paasimaa.