antti

 Caverion etsii ratkaisua työmaanhallintaan

Kansainvälinen kiinteistötekniikkayhtiö Caverion etsii ratkaisua koko konsernin kansainväliseksi työmaanhallintajärjestelmäksi. Suomesta ehdolle on tulossa Broker Site Manager, johon Caverionin Suomen organisaatiossa luotetaan vankasti. Projektinhoitaja Juuso Satola kertoo, että yhteistyö Brokeria kehittävän Mercus Softwaren kanssa on jatkunut pitkään, ja nyt Broker Site Manageria ollaan ottamassa toden teolla käyttöön useissa suurissa teollisuusprojekteissa. ”BSM saa näyttää näissä hankkeissa kyntensä. Jos olemme tyytyväisiä, esittelemme sen loppuvuodesta johtoryhmälle”, Satola sanoo. Hänen mukaansa Brokerin ehdoton etu on sen äärimmäinen helppokäyttöisyys. ”BSM ymmärtää kaikenlaisen aineiston mitä siihen syötetään. Ja siitä saadaan ulos juuri sellaisia raportteja kuin tarvitaan.”

Caverion käyttää projektien seurantaan järeää SAP-järjestelmää. Teollisuuden ratkaisujen tarjouslaskennassa sen on korvannut Broker, joka on todettu käytettävyydeltään ylivoimaiseksi. Lisäksi se se toimii paremmin yhteen Broker Site Managerin kanssa. ”Voisi sanoa että onneksi saimme Brokerin laskentatyökaluksi”, Satola toteaa. ”Se toimii erityisen hyvin suurissa teollisuuskohteissa, joita varten ei ole valmiita laskentapaketteja – ainakaan sellaisia joita voitaisiin aidosti hyödyntää.”

Brokeria kehittävän Mercus Softwaren toimitusjohtaja Valeri Tiik pitää Caverionin päätöstä merkittävänä läpimurtona yhtiölleen. ”Meillä on nyt hieno näytön paikka päästä esittelemään Site Managerin tehokkuus kovassa kansainvälisessä seurassa. Jos se, että Caverion tuo Suomesta koko konsernin kisaan vain BSM:n, kertoo paljon.”

Julkaistu 8.6.2016