antti

 Hyvä rekrytointi alkaa hyvästä mobiilikäyttökokemuksesta

Tuoreen tilaston mukaan jo 60 prosenttia suomalaisista käyttää älypuhelinta (Tilastokeskus 11/14). Internetin mobiilikäyttö on kasvanut vastaavasti – alle 45-vuotiaista yli 80 % käyttää nettiä myös muualla kuin kotona tai työpaikalla. Käytön myötä älypuhelimella tehtävät työpaikkahaut ovat kasvaneet, vaikka rekrytointisivustot eivät välttämättä sovellu mobiilikäyttöön. Jos avoimien työpaikkojen selailu älypuhelimella onnistuu vielä jotenkin, niin viimeistään hakemusta täyttäessä on siirryttävä pöytäkoneen ääreen. Kankea prosessi karsii osan hakijoista pois. ElbitHR -rekrytointiohjelmisto tarjoaa jatkossa tilanteeseen korjauksen.
Suomen käytetyimpiin henkilöstöhallinnon ohjelmistoihin kuuluva ElbitHR tuo keväällä markkinoille täysin uudistetun työnhakijakokemuksen, joka tarjoaa helpon ja mutkattoman tavan etsiä mielenkiintoisia työpaikkoja sekä myös hakea niitä – koska tahansa. ElbitHR:n responsiivinen, päätelaitteen koon mukaan skaalautuva rekrytointisivusto mahdollistaa työhakemuksen täyttämisen ja lähettämisen omalta älypuhelimelta tai tabletilta, laitteen käyttöjärjestelmästä riippumatta.
Työnantajan kannalta ElbitHR:n uusi sivusto tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa kokonaan uusia käyttäjäryhmiä nopeasti ja joustavasti. Hyvistä tekijöistä käydään työmarkkinoilla jatkuvaa kilpailua –positiivinen rekrytointikokemus parantaa kuvaa työnantajasta ja lisää avoimen tehtävän houkuttelevuutta. Työntekijä voi puolestaan tehdä entistä helpommin vertailuja eri työnantajien välillä ja hyödyntää aiempien hakemusten tietoja uutta tehdessään. Kokonaisuudessaan uusi sivusto tarjoaa rekrytoinnin molemmille osapuolille keinot löytää toisensa entistä paremmin – mobiilisti.
ElbitHR -asiakkaat saavat uuden rekrysivuston käyttöönsä versiopäivityksen yhteydessä kevään 2015 aikana.

 

Julkaistu 16.1.2015