antti

 ISS Palvelut siirtyy Brokeriin

ISS Palvelut ottaa käyttöön lappeenrantalaisen Mercus Softwaren Broker -tarjouslaskentaohjelmiston. Brokerin käyttö aloitetaan valtakunnallisesti ISS:llä kevään aikana. Projektipäällikkö Janne Ståhlhammarin mukaan Broker oli hinnaltaan sopiva ja selvästi parempi kuin ISS:n nykyinen järjestelmä. ”Lisäksi kaikilla meidän suurilla kilpailijoillamme on jo käytössä Broker. Halusimme päästä tässä suhteessa samalle viivalle muiden kanssa.”
Ståhlhammar kertoo, että tarjouslaskennan lisäksi Brokeria ruvetaan käyttämään myös tarjous- ja projektitoimintojen ohjauksessa. Mahdollisesti myös huolto- ja kunnossapidon ohjaus hoidetaan tulevaisuudessa Brokerilla. ”Kaiken kaikkiaan Broker on vakuuttanut meidät. Voimme luopua monesta vanhasta järjestelmästä, kun siirrämme toiminnot Brokeriin. Laskentaohjelmana sen selkeys on aivan omaa luokkaansa – voimme määritellä ohjelmaan helposti omat hintamme, jolloin katelaskenta suoraviivaistuu”, Ståhlhammar kiittää.
Mercus Softwaren toimitusjohtaja Valeri Tiik kertoo, että yrityksellä on juuri nyt erittäin positiivisen kehityksen vaihe menossa. ”Olemme tehneet merkittäviä läpimurtoja uusille toimialoille, ja vanhoillakin Broker menestyy. Yrityksissä nähdään meidän ohjaustyökalujemme toimivan tärkeänä kilpailutekijänä – kun työtä ohjataan hyvillä työkaluilla, toiminta tehostuu ja kannattavuus kasvaa.” Tiikin mukaan yhtiö julkistaa lähiaikoina lisää merkittäviä asiakkuuksia.

Julkaistu 16.3.3016