antti

 On tämä melkoinen Työmaa

Rakennusteollisuus RT:n tuore suhdannekatsaus (lokakuu 2016) oli pitkästä aikaa iloista luettavaa. Rakennusalaa vuosia kannatellut korjausrakentaminen on saanut lopulta tukea myös uudisrakentamisesta. Koko rakennusalan kasvuksi ennustetaan tälle vuodelle 6-7 prosenttia, ja asuntotuotannon jopa 10 prosenttia. Nämä ovat niin suuria lukuja, että ne heijastuvat koko Suomen talouteen.
Oulussa ja Helsingissä toimivan viesintä- ja markkinointitoimisto Työmaan asiakaskunnassa kasvu näkyy myös. "Monet tänä vuonna käynnistyneet uudet asiakkuudet liittyvät tavalla tai toisella rakennusalaan. Ja kun vanhat kumppanit ovat lisänneet panostuksiaan viestintään ja markkinointiin, se tarkoittaa että työtä riittää tällä Työmaalla", kertoo yhtiön toimitusjohtaja Vesa Piltonen.

Tämän vuoksi Työmaan luova joukko on kasvanut kuluvan vuoden aikana tasaisesti. Digital Creative Directorina on aloittanut Antti-Jussi Ahponen, ja uutena web-suunnittelijana Jouni Aarnipuro, molemmat Oulun toimistossa. Helsingissä puolestaan graafisen suunnittelijan töihin on tarttunut Vera Liinasaari. Lisäksi toimistoja ovat vahvistaneet suunnitteluharjoittelijat Emil Peltonen ja Sami Uusikylä. Uusilla voimilla terästettynä Työmaa on entistä monipuolisempi kumppani kaikkien alojen yrityksille digitaalisen viestinnän myrskyisällä merellä.

Julkaistu 2.11.2016