antti

 Lisäarvoa yhteistyöstä jo vuosituhannen alusta

Vahva halu tehdä talotekniikan urakkalaskentaa nopeasti ja luotettavasti on yhdistänyt näitä kahta yhtiötä kohta jo lähes parikymmentä vuotta. TaitoLakka Oy ja Mercus Software ovat vuosien varrella tottuneet luottamaan toistensa asiantuntemukseen ja hyötymään siitä. 
”Me olemme kovia ammattilaisia talotekniikassa, Mercus puolestaan hallitsee tämän alan ohjelmistokehityksen”, arvioi TaitoLakan toimitusjohtaja Seppo Lakka. ”Olemme yhdessä kehittäneet toimivia paketti- ja tuoterekistereitä, joita Mercusin Broker-ohjelmisto on sitten voinut käyttää tehokkaasti laskennan pohjana.”
TaitoLakan kehityspäällikkö Mirka Nurminen kertoo, että yhtiön työtilanne on pysynyt hyvänä rakennusalan suhdannevaihteluista huolimatta. ”Meidän vahvuutemme on se, että voimme tarjota laaja-alaisesti erilaisia talotekniikan palveluita: LVI-suunnittelua, valvontaa, asennusta, koulutusta ja ohjausta. Ja jos meidän asiakkaamme hankkii Broker-laskentaohjelman, voimme tarjota välitöntä ja suoraa tukea sen käyttöön. Tai jopa hoitaa koko urakkalaskennan asiakkaan puolesta”, Nurminen kertoo.
Mercus Softwaren Valeri Tiik pitää yhdessä kehittämisen mallia parhaana tapana varmistaa, että yhtiössä on aina ajantasaista tietoa talotekniikka-alan kehityksestä. ”Meillä on samantapaista yhteistyötä myös esimerkiksi sähköyhtiöiden kanssa. Haluamme jatkuvasti tietää mitä kentällä tapahtuu, ja kuinka parhaiten voimme palvella meidän asiakkaitamme.”

Julkaistu 7.6.2017