antti

 Nopeasti kasvava Touhula halusi työvoimanhallintaan Aikajanan

Touhula

Jos yrityksen työntekijämäärä kasvaa muutamassa vuodessa kahdesta sadasta kahteen tuhanteen, ei kaikki toimikaan kuten ennen. Esimerkiksi työvuorojen suunnittelu voi ruveta viemään kohtuuttoman paljon aikaa.
Tämän vuoksi Suomen suurin päiväkotiketju Touhula pyysi viime keväänä useilta toimittajilta tarjouksia luotettavasta, räätälöivästä ja helposti skaalautuvasta työvoimanhallintajärjestelmästä.
”Tarkastelimme useita eri vaihtoehtoja”, kertoo aluejohtaja Antti Kaisto. ”Laitoimme erityistä painoarvoa hyville referensseille ja sille, että järjestelmä on jo lähtökohtaisesti kehitetty toimimaan mobiiliympäristössä.”
Tarjousten perusteella Touhula valitsi kohteet, joihin tutustuttiin ja saatiin käyttäjäkokemuksia eri järjestelmien käytöstä. ”Teimme todella tarkan selvityksen, koska halusimme järjestelmän, joka vastaa parhaiten tarpeitamme”, Kaisto sanoo. ”Halusimme että valittava järjestelmä vastaa yrityksemme arvoja, esimerkiksi työntekijöiden tasapuolista kohtelua – mikä näkyy siinä, että esimiesten suunnittelemat työvuorot ovat jatkuvasti työntekijöiden nähtävillä ja niihin voi myös esittää toiveita.”
Kriteerit olivat siis kovat.
”Valintamme oli Procompin Aikajana”, Antti Kaisto toteaa. ”Procompin referenssit olivat vakuuttavat. Ja heidän kanssaan voimme räätälöidä Aikajanasta juuri meidän näköisemme järjestelmän, jonka tunnistaa Touhulaksi. Tämä on myös kilpailuetukysymys.”

Julkaistu 15.11.2017
Kuva: Touhula