antti

 Pohjois-Suomeen syntyi uusi liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto

norra ryhmäkuva liuku

Pohjois-Suomeen syntyi uusi liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, Asianajotoimisto Norra Oy.. Norran palveluksessa on kahdeksan lakimiestä ja se on yksi Pohjois-Suomen suurimmista asianajotoimistoista. Asianajotoimisto Kokkolex Oy:n osakkaat Antti-Pekka Keränen ja Petri Kokko sekä Asianajotoimisto Krogerus Oy:n Oulun toimiston osakkaina toimineet Antti Latola ja Mirja Latola ovat yhdistäneet voimansa Asianajotoimisto Norrassa. 

Norran juuret ulottuvat Oulun vanhimpiin asianajotoimistoihin. Asianajotoimisto Kokkolex, entiseltä nimeltään Asianajotoimisto Kokko & Tuomaala, aloitti toimintansa Oulussa jo 1978. Ennen siirtymistään Asianajotoimisto Krogeruksen osakkaiksi Antti ja Mirja Latola olivat osakkaina oululaisessa Asianajotoimisto Helevä & Hollménissa, jonka juuret puolestaan ulottuvat peräti 1960-luvulle.
Norran toimitusjohtaja Antti-Pekka Keränen kertoo, että Norran lakimiehillä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus liikejuridiikan eri alueilta ja lisäksi työkokemusta yritysmaailmasta sekä julkiselta sektorilta. Tämän vuoksi Norra pystyy palvelemaan laaja-alaisesti eri toimialoilla toimivia yrityksiä ja yhteisöjä.

Julkaistu 16.4.2018
Valokuva: Norra