antti

 Virtuaalimalli avaa ovet arvokiinteistöön

Päärakennus 990x545

Kiinteistöjen virtuaaliesittelyt ovat kasvattaneet tasaisesti suosiotaan, mutta monin verroin jännittävämmäksi kiinteistöön tutustuminen muuttuu, kun rakennukseen pääsee omin toimin seikkailemaan. Mitä tämän oven takaa löytyy, entä mihin tätä portaikko johtaa?

Pohjois-Suomen Kiinteistösijoitus hallinnoi merkittäviä rakennuskohteita eri puolilla Kainuuta ja Pohjois-Suomea. Kajaanissa sijaitseva Seminaarin Kampus on kokonsa ja historiansa puolesta koko Suomenkin mittakaavassa ainutlaatuinen kiinteistökokonaisuus, jonka kruunaa sen komea Päärakennus. 

Jotta kenen tahansa olisi helpompi hahmottaa, miten uniikista rakennuksesta on kyse, Päärakennuksesta on kesän aikana tuotettu virtuaalimalli, jossa kävijä pääsee liikkumaan ympäriinsä rakennuksessa ja tarkastelemaan sen tiloja – pienintä yksityiskohtaa myöten. Matterport-alustalla pyörivään malliin on upotettu tietoja rakennuksen historiasta, toiminnasta ja tekniikasta. Malliin on myös kätketty pieni arvoitus: toisen kerroksen juhlasaliin ei pääse sisään sen etuovista, vaan käynti saliin tapahtuu eräänlaista salareittiä pitkin…
Siis tervetuloa tutustumaan! Virtuaalimalli löytyy täältä ja se on avoin kaikille kiinnostuneille!


Julkaistu 21.9.2021

Kuva: Päärakennuksen nukkekoti-näkymä