antti

 Helsingin Työmaa jo kymmenvuotias

tyomaaulko 2

Oulun tunnetuin ja perinteikkäin mainostoimisto Työmaa täyttää ensi vuonna 20 vuotta. Sitä odotellessa on yhden juhlan paikka: Työmaa on toiminut Helsingissä jo kymmenen vuotta. Korkeavuorenkadun tunnelmallisessa kivitalossa on tehty projekteja monille tämän maan kärkibrändeille – ja työ jatkuu.
Tele Finland kasvattaa asiakasviestintää

Digitalisaatio on hajottanut markkinoinnin pieniksi puroiksi, joista taas kasvaa suuri joki – kun purot pannaan virtaamaan samaan suuntaan. Tele Finlandin asiakasviestinnän puroista vastaa Työmaa. Yhteistyö on syventynyt erityisesti tämän vuoden aikana – Työmaan tuottamia sisältöjä hyödynnetään sekä Tele Finlandin painetuissa että sähköisissä kanavissa, sosiaalisissa medioissa ja asiakaskirjeissä. Useita kanavia hyödyntävä kohdennettu viestintä on paras tapa varmistaa viestien oikea-aikainen perillemeno. Yksi digitalisaation erityispiirre on, että tunnin vanha viesti voi olla liian vanha.
Työmaalaiset ovat joustavia ja idearikkaita yhteistyökumppaneita, kehuu Tele Finlandin johtaja Sonja Pihlaja. ”He tarttuvat toimeen, ja selvittävät asioita kiitettävän oma-aloitteisesti ja proaktiivisesti. Hienoa on myös, että työmaalaiset osaavat parhaan ratkaisun löytämiseksi tarvittaessa myös kyseenalaistaa”.

Julkaistu 14.8.2016

Kuvassa Helsingin Työmaan toimisto