antti

 Kuopiossa panostetaan Brokeriin

Kuopion kaupungin liikelaitos Mestar on valinnut työnohjausjärjestelmäkseen Broker Site Managerin. Mestar tuottaa Kuopion kaupungin organisaatioille ja yksityissektorille monipuolisia rakentamiseen ja kunnossapitoon liittyviä palveluja yli 200:n tai sesonkiaikana jopa 300 hengen voimin. Olemassa olevien talous- ja henkilöstöjärjestelmien rinnalle haettiin järjestelmää, joka toimisi erityisesti operatiivisen henkilöstön käytössä, kertoo Mestarin sähkörakentamisen palveluista sekä myynnistä ja markkinoinnista vastaava Mikkö Räbinä. ”Broker Site Manager oli kokonaisvaltaisesti parhaiten meidän tarpeisiimme sopiva järjestelmä. Se tukee koko prosessia asiakashankinnasta aina loppuun saakka”, Räbinä sanoo.
Räbinä on tyytyväinen yhteistyöhön Broker-ohjelmistoja kehittävän Mercus Softwaren kanssa. ”Mercus on äärimmäisen joustava ja muokkautuva kumppani, ja heidän tuotteensa on meidän toimialallemme erityisen sopiva”, Mikko Räbinä arvioi. Hänen mukaansa on mahdollista, että Site Managerin käyttö laajenee Kuopion kaupunkikonsernin muihinkin yksiköihin. ”Meille on tietenkin etua, jos kumppanit käyttävät samaa järjestelmää kuin me.”

Jo toinen Kuopion kaupungin organisaatio päätyi Brokeriin

Mercus Softwaren toimitusjohtaja Valeri Tiik näkee Mestarin päätöksen merkittävänä. ”Kuopion kaupunki on käsitykseni mukaan onnistunut erinomaisesti palveluidensa liikelaitostamisessa. Broker Site Manager tarjoaa erinomaisen tuen Mestarin liiketoiminnan kannattavalle kasvattamiselle.” Tiik muistuttaa, että Kuopiossa on jo Site Managerin käyttöönotto käynnissä Kuopion Energian kanssa. ”Tilanne Kuopiossa on meidän kannaltamme erittäin hyvä”, Valeri Tiik sanoo.

Lue myös: Kuopion Energia siirtyi Brokeriin.

Julkaistu 15.6.2016